11η Παγκρήτια Έκθεση – Θεσσαλονίκη 2018

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη διοργάνωση της Έκθεσης “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 27 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου.

Περισσότεροι από 70.000 ήταν οι επισκέπτες που πλημμύρισαν το Περίπτερο 12 της ΔΕΘ, για να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν, τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αττική, Έβρο, Σέρρες, Πέλλα, Πιερία, Καστοριά, Καβάλα, Δράμα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κιλκίς, Ημαθία, Βοιωτία, Αχαΐα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Λάρισα, Δωδεκάνησα και αλλού, εμπλούτισαν την Έκθεση και παρουσίασαν τη μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των περιοχών τους.

Η Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”, σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια δράσης της, προέβαλε και προώθησε τα τοπικά προϊόντα σε δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές και επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της 11ης Έκθεσης, ενημερώθηκαν εκατομμύρια τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες των μέσων μαζικής επικοινωνίας που προέβαλαν τις διοργανώσεις, για τα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα αυτά στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και στην ανάταξη της οικονομίας της χώρας μας.

Με πυρήνα τα κρητικά προϊόντα και τις υπηρεσίες και εμπλουτισμένη με προϊόντα και εξαιρετικές γεύσεις από δεκάδες άλλες περιοχές της χώρας, η Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” έδωσε άλλη μια μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων των τοπικών παραγωγών και του Έλληνα καταναλωτή.

Την Έκθεση επισκέφθηκαν ακόμη, χονδρέμποροιεκπρόσωποι εταιριών και εμπορικοί αντιπρόσωποι, που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, άντλησαν αναλυτικές πληροφορίες και προχώρησαν στην σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

Με αυτό τον τρόπο, τα προϊόντα των εκθετών, κατέκτησαν νέες αγορές και θα τοποθετηθούν σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, στην νέα Έκθεση πραγματοποιήθηκαν πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεωνμουσικοχορευτικούγαστρονομικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, που έγιναν πόλος έλξης, για τους χιλιάδες επισκέπτες.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις Εκθέσεις, μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας στα τηλέφωνα:
2810 2133186932 430433 ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης στο www.pagritiaekthesi.com