12η Παγκρήτια Έκθεση – Λάρισα 2018

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η νέα διοργάνωση της Έκθεσης “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από 7 έως και 11 Νοεμβρίου 2018.

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που πλημμύρισαν την Πλατεία Ταχυδρομείου, για να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν, τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αττική, Έβρο, Σέρρες, Πέλλα, Πιερία, Καστοριά, Καβάλα, Δράμα, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κιλκίς, Ημαθία, Βοιωτία, Αχαΐα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Λάρισα, Δωδεκάνησα και αλλού, εμπλούτισαν την Έκθεση και παρουσίασαν τη μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των περιοχών τους.

Η Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”, σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια δράσης της, προέβαλε και προώθησε τα τοπικά προϊόντα σε δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές και επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της 12ης Έκθεσης στη Λάρισα, ενημερώθηκαν εκατομμύρια τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες των μέσων μαζικής επικοινωνίας που προέβαλαν τις διοργανώσεις, για τα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα αυτά στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και στην ανάταξη της οικονομίας της χώρας μας.

Με πυρήνα τα κρητικά προϊόντα και τις υπηρεσίες και εμπλουτισμένη και αυτή η διοργάνωση με προϊόντα και εξαιρετικές γεύσεις από δεκάδες άλλες περιοχές της χώρας, η Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” έδωσε άλλη μια μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων των τοπικών παραγωγών και του Έλληνα καταναλωτή.

Την Έκθεση επισκέφθηκαν ακόμη, χονδρέμποροιεκπρόσωποι εταιριών και εμπορικοί αντιπρόσωποι, που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, άντλησαν αναλυτικές πληροφορίες και προχώρησαν στην σύναψη εμπορικών συνεργασιών.

Με αυτό τον τρόπο, τα προϊόντα των εκθετών, κατέκτησαν νέες αγορές και θα τοποθετηθούν σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Η Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” που αποτελεί θεσμό, έχει πραγματοποιήσει ήδη 12 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα και έχει σημαντική συμβολή στην εξωστρέφεια των τοπικών παραγωγών, καθώς τους δίνει την ευκαιρία, να πραγματοποιήσουν άμεσα την πώληση των προϊόντων τους, να αναπτύξουν το δίκτυο διανομής τους και να τα προβάλουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, στην Έκθεση πραγματοποιήθηκε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που έγιναν πόλος έλξης, για τους χιλιάδες επισκέπτες.

Επόμενοι σταθμοί της Έκθεσης είναι η Αττική, όπου θα πραγματοποιηθεί η 13η διοργάνωση, από τις 13 έως και τις 19 Απριλίου 2018 και η Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί η 14η διοργάνωση, από 4 έως 12 Μαΐου 2018.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις Εκθέσεις, μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας στα τηλέφωνα:
2810 2133186932 430433 ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης στο www.pagritiaekthesi.com