ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 15η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μπες και εσύ στην ομάδα των υποστηρικτών
για την εξωστρέφεια της Κρήτης!

 

Αγαπητοί κύριοι

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στο στάδιο προετοιμασίας της 14ης Παγκρήτιας έκθεσης «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως και 12 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ.

Η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας»  είναι μία ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις δραστηριότητες τους μέσω των χορηγικών προγραμμάτων.

H Έκθεση που πλέον αποτελεί θεσμό, ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία για την προώθηση της Κρήτης, με τη συμμετοχή κρητικών παραγωγών και επιχειρήσεων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η άρτια διοργάνωση, η υψηλή επισκεψιµότητα, το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων και η εξαιρετική προβολής της, κέρδισαν και τους παραγωγούς  από την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίοι μέσα από τη δραστηριότητα της Έκθεσης, προωθούν με τον καλύτερο τρόπο και τα δικά τους προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Οι δεκατρείς προηγούμενες διοργανώσεις έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Τι διοργανώσεις αυτές έχουν γνωρίσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι μέσω της μεγάλης τους προβολής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν ενισχύσει σημαντικά το brand name Κρήτη.

Τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοβουλίας έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα, προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις παραδόσεις και τις τουριστικές υποδομές του νησιού.

 

Οι βασικοί άξονες στους οποίους κινούμαστε και προωθούμε το νησί είναι:

Α) Η Κρητική διατροφή ως παράγων μακροζωίας.

Β) Η Κρήτη ως ιδεώδης τουριστικός προορισμός.

Γ) Οι δράσεις των Αναπτυξιακών φορέων της Κρήτης.

 

Με τη σημερινή μας επιστολή, σας καλούμε να συνδράμετε κι εσείς στους στόχους και τους σκοπούς αυτής της μεγάλης διοργάνωσης και να αξιοποιήστε αυτήν την ευκαιρία, ώστε να προβάλλετε τη δραστηριότητα σας σε στοχευμένο κοινό, προάγοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης σας.

Σε ανταπόδοση της χορηγίας σας, θα λάβετε τα παρακάτω ανταποδοτικά οφέλη:

  • Εμφάνιση του λογοτύπου σας σε roll-up με τους χορηγούς, τα οποία τοποθετούνται στην είσοδο και σε εμφανή σημεία της έκθεσης.
  • Εμφάνιση του λογοτύπου σας στις ηλεκτρονικές προσκλήσεις, που θα σταλούν σε 150.000 αποδέκτες, κοινό και εμπορικούς επισκέπτες και σε 1.500 δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. σε όλη την Ελλάδα.
  • Ανάρτηση του λογοτύπου σας στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr και αναφορά ως χορηγός Έκθεσης.
  • Προβολή του λογοτύπου σας σε όλα τα διαφημιστικά newsletter τα οποία θα αποστέλλονται μέσω email σε 150.000 αποδέκτες.
  • Προβολή του λογοτύπου σας σε όλα τα δελτία Τύπου που αφορούν στην έκθεση.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικών σας εντύπων – φυλλαδίων και άλλου επικοινωνιακού υλικού, που θα μας παραδώσετε εγκαίρως, πριν την έναρξη της έκθεσης.
  • Αναφορά της χορηγία σας, κατά την διάρκεια των εγκαινίων, που θα γίνουν παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, Υπουργών, του Περιφερειάρχη Κρήτης, Δημάρχων, Προέδρων Επιμελητηριακών φορέων, πολλών επισήμων και πλήθους κόσμου.
  • Αναφορά της χορηγία σας αυτής, για τις 9 ημέρες λειτουργίας της έκθεσης, στις ανακοινώσεις που θα πραγματοποιούνται εντός του χώρου διεξαγωγής της.
  • Ενημέρωση όλων των εκθετών, παραγωγών, μεταποιητών, βιοτεχνών κ.λ.π. για την χορηγία σας αυτή.

 

Αφήνουμε το ύψος της χορηγίας σας, στη διακριτική σας ευχέρεια και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με μεγάλη χαρά αναμένουμε σύντομα την απόφαση σας, ώστε να προχωρήσουμε στις περαιτέρω διαδικασίες.

 

*Κατεβάστε από εδώ τα χορηγικά πακέτα σε μορφή pdf

Accessibility Toolbar